"The sky is the limit"

Welkom bij Sky Bouw & Entertainment

Sky Bouw & Entertainment is een jong bedrijf dat is ontstaan door hobby’s te combineren met expertise. We zijn erop uit om de beste evenementen te kunnen verzorgen door het verhuren van kwalitatief hoogwaardige producten die van uw feest een knalfeest maken. Daarnaast kunnen wij allround timmerwerkzaamheden uitvoeren, waarbij wij de wensen van onze klanten werkelijkheid maken. We gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie over alle werkzaamheden die wij uitvoeren, vindt u onder Bouw. Voor onze diensten kunt u terecht op de pagina  Entertainment. Wilt u meer weten over het ontstaan en de achtergrond van ons bedrijf? Kijk dan eens op de pagina Over ons.

Wilt u graag op korte termijn contact over de mogelijkheden? U kunt ons bereiken op 06-42844235. Mocht u geen gehoor krijgen, kunt u ook het contactformulier invullen. Wij zullen u dan bellen om alle mogelijkheden te bespreken.

Stel een vraag
Neem contact met ons op

06-42844235 info@skybouw.nl

Over ons

Patrick heeft inmiddels bijna 10 jaar ervaring in de bouw

Op jonge leeftijd is Patrick begonnen met zijn stage bij Timmer- en Afbouwbedrijf P. Nieuwkerk, waar hij later als werknemer in dienst is gegaan. Hij heeft hier de mogelijkheid gekregen om ervaring op te doen op alle vlakken binnen de bouw. Inmiddels heeft hij genoeg ervaring opgedaan om zijn expertise nu onder zijn eigen naam uit te dragen: Sky Bouw. 

Naast zijn werk heeft Patrick altijd interesse gehad voor het organiseren van feesten en evenementen. Hij heeft meerdere feesten georganiseerd en is aanwezig geweest op evenementen met zijn zelfgebouwde Halve Golf. Inmiddels beschikt Patrick over meerdere artikelen voor feesten en evenementen die gehuurd kunnen worden, en helpt hij graag mee om een fantastisch feest te bouwen waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in licht en geluid.

Diensten

Wij bieden meerdere diensten aan, van bouw tot entertainment en catering!

Badkamer en keuken

De badkamer en keuken is voor ons geen onbekend terrein, wij verbouwen dan ook met veel plezier uw badkamer of keuken. Vorige projecten kunt u terug vinden in ons portfolio.

Kozijnen

Wij vervangen of herstellen uw kozijnen, ook zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages.

Services image
Nieuwbouw dakkapel, aanbouw, carport

Voor uw aanbouw, carport en dakkapel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met andere partijen om de gehele klus te faciliteren.

Aanleg elektra en waterleidingen

Wij zijn gecertificeerde installateurs voor al uw elektra en leidingwerk.

Neem contact met ons op

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Bedragen aangegeven op aangevraagde offertes zijn leidend. 

Sky Bouw & Entertainment
Dorpsstraat 3, 2435 AJ Zevenhoven

06-42844235
info@skybouw.nl
KvK: 67671675

Navigeer naar: Stationsweg 2 

Producten die u bij ons gehuurd hebt, kunt u zelf bij ons ophalen. Wij bieden ook de mogelijkheid om ze te laten bezorgen en ophalen voor een aantrekkelijk tarief. Check hiervoor onze pagina verhuur.

Ophalen alleen op afspraak!